Ar sąžininga TEO Kalėdinė skaitmeninės televizijos "Gala" reklama?

Patarimas - nemokamas, tačiau turėtų būti naudingas daugeliui, todėl, jei norėtumėt atsidėkoti,  rekomenduokite jį nukentėjusiems (spauskite čia).

Prieš Kalėdas pašto dėžutėse galėjome rasti TEO LT, AB reklaminį leidinį (žiūrėti čia, čia, čia ir čia), kuriame siūloma įsigyti skaitmeninę televiziją "Gala". Būtų nieko keista, tačiau TEO jame reklamuoja paslaugų paketą "TV startas", kurio 14 visiškai nemokamų kanalų kas mėnesį kainuoja 10,90 Lt!


Įžūliau nesugalvosi. Tai, ką bet kas Lietuvoje nusipirkęs 200 Lt nekainuojantį priedėlį gali matyti savo televizoriuje visiškai nemokamai, TEO bruka už mėnesinį, aktyvavimo ir įrengimo mokesčius. Beje, daugumą tų nemokamų programų retransliuoja net ne TEO.

Reklamoje neminima apie papildomus mokesčius: vienkartinis aktyvinimo mokestis - 59,90 Lt, paslaugos įrengimas – 100 Lt. Jei pasirašomas įsipareigojimas ne mažiau 12 mėn. naudotis paslauga „TV startas“, aktyvinimo mokestis – 0 Lt, o įrengimo mokestis – 20,00 Lt. TV priedėlį TEO suteikia nemokamai, tačiau, kiek jis kainuoja nenurodo. Jei atsisakant paslaugos TEO nuspręstų, kad suteiktam priedėliui kaip nors pakenkėte, už jį gali būti pareikalauta keli šimtai Lt.

Masiškai leidiniu išplatinta į pašto dėžutes Kalėdinė TEO reklama galimai pažeidžia Nesąžiningos komercinės veiklos vartotojams draudimo ir Reklamos įstatymus, todėl ją galima apskųsti Valstybinei vartotojų teisių apsaugos tarnybai ir Lietuvos Respublikos konkurencijos tarybai.

[teisingiskundai]

7 comments:

  1. Anonymous20:11

    kiek matau, užsisakius paslaugą galima matyti iki 40 kanalų 3 mėn. nemokamai. man tai atrodo patrauklu. taip pat man patinka pirkti "išsimokėtinai", kas šiuo atveju ir būtų panašus atsiskaitymas už paslaugą:)priedo, juk visuomet gausi pagalbą iš TEO , o vien perkant priedėlį turi tik garantiją, o jeigu kas neveiks -vežti į garantinį, o kaip žiūrėti TV?

    ReplyDelete
  2. Anonymous21:32

    Tarp tu 40 beveik puse - nemokami, lietuviski, uz kuriuos kazkodel nuspresta, kad reikia moketi TEO? Kai perki "issimoketinai" tai tau bent daiktas lieka, o cia, jei nutrauksi sutarti, tai ka gausi? Kai nusiperku saldytuva ar muzikini centra ar reikalinga TEO pagalba, kad maista susidet ar radija paklausyt? :)

    ReplyDelete
  3. Anonymous13:28

    TEO apavikai!!! Uasinaudojau ju akcija vasara. vos visa iranga nemokamai, tik pajungimas vienkartinis kainuos. Uzsisakem. Sumokejom visus mokescius uz pajungimus, aktyvavimus apie 200LT(interneta, televizija, telefona). Paslaugos buvo uzsakytos birzelio 30d. Po puses metu, gruodi,gaunu saskaita uz lapkriti su kaledine dovana. Mat uz antena kuria isigijom ale (akcijos metu nemokamai :))))yra mokestis 35LT. Pasiskambinus i klientu informacija isvis isgirdau nesamones, kad antena buvo isigita ne birzelio 31d. o rugsejo 30d. :))) O nuvaziavusi i teo atstovybe paprasiusi parodyti ta sutarti antenos nieko neissiaiskinom, mat jie neturi,archyvuose sutartys visos ir antena niekada nebuvo nemokama. vienu zodziu turiu moketi :))) Siaip pagal viska,kad ir mokama TA antena, tai kaip dirba TEO DARBUOTAJA KURIE PARUOSIA SASKAITAS? tas mokestis jei jis yra turejo buti sekanti menesi po isigijimo tai yra (liepos menesi o ne grudi) ne po puses metu. DARBUOTOJAI PARUOSDAMI SASKAITAS NEATSAKINGAI DIRBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))) APIE KOKIAS AKCIJAs KALBAT??? APGAVIKAI JIE, TIK IR PESIPELNO IS ZMONIU TOKIAIS BUDAIS ...

    ReplyDelete
  4. Anonymous16:37

    Teo yra kompanija kuri nevykdo savo isipareigojimu,jos operatoriai viena zada kita daro.Kodel sutartis sudaromos telefonu,o atsisakymai tik rastu .
    Kodel klientai pririsami tik per prievarta o isipareigojimu nevykdot.
    Kodel susieski su teo operatoriais ,ar ju vadovais nera nemokama numerio,tik vienas robotas kuris karska ir naudojasi kliento pinigais o atsakymo neduoda.
    SUKCIU APGAVYKU KOMPANIJA KURI KAIP RASTIS VIENOJ VIETOJ

    ReplyDelete
  5. Norėčiau pasiskųsti dėl Teo personalo jaunesniosios specialistės Ievos Strumskytės nekompetentingo darbo. Buvau pakviesta pokalbiui dėl darbo Vytenio g. 18 (Omnitel). Po pokalbio pasakė, kad praneš apie sprendimą, nesvarbu, tikčiau ar ne, ale visada informuoja kaip atrinktus kandidatus, taip ir neatrinktus. Taip pat pasakė laukti atsakymo kitos savaitės pabaigoje. Taip ir nesulaukiau jokio atsakymo, nutariau pati parašyti ir paklausti, kaip dėl mano kandidatūros - jokio atsakymo. Gėda, pasako laukti 2 sav., tu lauki, atmeti kitus darbo pasiūlymus, o jie paima ir palieka tave nežinioj.
    Vat taip dirba Teo personalo jaunesnioji specialistė Ieva Strumskytė - nekompetentingai ir meluodama.

    ReplyDelete
  6. LABA DIENA, aš čia noriu jums pranešti gerų naujienų iš PROF CINDY INVESTMENTS paskolos pasiūlymo, tuščių bankomatų kortelių ir „Bitcoin Investments“. Ar bandėte gauti tikrą paskolos davėją, aš gavau savo verslo paskolos sumą €640 000,00 iš prof. Cindy Alberto, kad pradėčiau verslą. Ar jums reikia tuščios bankomato kortelės arba bitkoino, o bandant ją gauti kilo problemų? Čia yra Prof Cindy Investments tuščios bankomato kortelės pasiūlymas, paskolos pasiūlymas, Bitcoin / atkūrimo pasiūlymas, kurį lengva ir įperkama gauti ir jis gali būti pristatytas jums laukiant 48 valandas po to, kai iš jos pateiksite užsakymą el. paštu profcindyinvestments@hotmail.com

    MRS.CINDY INVESTMENTS TIKROS PATIKIMOS INTERNETINĖS PASLAUGOS INC@2023
    profcindyinvestments@hotmail.com

    ReplyDelete
  7. <Recording success in Cryptocurrency, Bitcoin is not just buying and holding till when bitcoin sky-rocks, this has been longed abolished by intelligent traders ,mostly now that bitcoin bull is still controlling the market after successfully defended the $20,000 support level once again ad this is likely to trigger a possible move towards $40,000 resistance area However , it's is best advice you find a working strategy by hub/daily signals that works well in other to accumulate and grow a very strong portfolio ahead. I have been trading with Mr Bernie doran daily signals and strategy, on his platform, and his guidance makes trading less stressful and more profit despite the recent fluctuations. I was able to easily increase my portfolio in just 3weeks of trading with his daily signals, growing my 0.9 BTC to 2.9BTC. Mr Bernie’s daily signals are very accurate and yields a great positive return on investment. I really enjoy trading with him and I'm still trading with him, He is available to give assistance to anyone who love crypto trading and beginners in bitcoin investment , I would suggest you contact him on WhatsApp : + 1424(285)-0682 or Telegram : bernie_fx for inquiries , bitcoin is taking over the world

    ReplyDelete