Abejonės dėl UAB „Aspiro Lithuania“ SMS numeriu 1651 teikiamų pramoginių paslaugų

Patarimas - nemokamas, todėl, jei norėtumėt atsidėkoti,  rekomenduokite jį kitiems (spauskite čia).

Ankstesniame įraše apie skundus dėl galimo sukčiavimo teikant pramogines paslaugas internete ir mobiliųjų telefonų tinkluose buvo pateikti patarimai, kaip ir kam skųstis gaunant nepageidaujamas, brangiai apmokestinams SMS žinutes, kurios piniginę tuština nuo kelių iki 10 Lt ir daugiau. Šiame įraše noriu „pareklamuoti“ panašių galimų abejonių dėl veiklos teisėtumo keliantį atvejį su UAB „Aspiro Lithuania“ numeriu 1651 siunčiamomis pramoginių paslaugų SMS žinutėmis.



Jūsų mobiliąjame telefone netikėtai gali atsirasti iš numerio 1651 gauta SMS žinutė: „Tavo Pin yra: 2xx7. Noredami suzinoti savo sveikatos ivertinima ir uzsiprenumeruoti paslauga, suveskite si PIN koda Skill2Thrill puslapyje“ arba kažkas panašaus.

Mano galva, tai - tiesiog primityviai įžūlus pasiūlymas įsivertinti savo mentalinę „sveikatą“ ir įsigyti problemų su telefono sąskaitomis. Siūlau sąskaitas kartais pasitikrinti, o jose aptikus panašios bacilos pėdsakų, gydytis ankstesniame įraše rekomenduotais vaistais : ).

Beje, jei susidūrėte su kitokiais panašiais įtartinais atvejais, galite apie juos parašyti komentaruose.

[teisingiskundai]

9 comments:

  1. Kazkada yra buve keli atvejai, kai is trumpuju numeriu zmones gaudavo zinutes "mokama paslauga pratesta - noredami nutraukti paslaugu prenumerata siuskite sms numeriu ... (ju budavo net keli - priklausomai nuo gavejo) su tekstu TP"
    aisku, niekas nenori moketi uz kazka, ko net nezino ir paniskai siuntinedavo zinutes.. o pasirodo, tapdavo sekmingais prenumeratoriais, ir kas menesi atseikedavo 5 lt tiesiog uz nieka. Nes su paslaugos tiekeju kazkokia vsi buvo suforminus sutarti ir visos sios pajamos figuravo kaip "labdara" kazkokiam uzkampiui Zimbabveje :)

    Bukite atsargus :) Pasitikrinkite - tuo labiau, jei nieko neuzsakete :)

    ReplyDelete
  2. ir tik 2009 pasikeitus istatymams, ir operatoriams privalomai pradejus siuntineti zinutes (anksciau tai nebuvo privaloma), viena ar kita paslauga is jusu saskaitos nuskaiciuota suma, zmones susivoke, kad net ir po kelis metus kas menesi atseikedavo po 5lt

    ReplyDelete
  3. Anonymous23:13

    Pritarciau, kad trumpus numerius is operatoriu
    nuomojanciu "paslaugu" teikeju ar paciu operatoriu vadybininku rekomendacijos siuntineti STOP zinutes, jei nieko pries tai neuzsakinejai - rizikinga, nes ginco nagrinejimo atveju tai gali buti sutraktuota, kaip vartotojo veiksmas, kuriuo jis paslauga uzsisake. Operatorius zinutes turinio nesaugo.

    ReplyDelete
  4. Anonymous12:40

    UAB "Aspiro Lithuania" pramogines paslaugos 1378!!!

    Negana, kad zmones viena karta uzsake paslauga gauna prenumerata siu pramogu, bet dar UAB "Aspiro Lithuania" pripaiso po 15 lt 4 kartus siustu sms zinuciu i ju suteikiamu pramogu TINKLALAPI!!!! Kur logika, jei telefonas neveikiantis IR NIEKAS TU SMS NESIUNTE. IRODYTI SUNKU ,NES TAIGI ISKLOTINES YRA!!!

    ReplyDelete
  5. Anonymous13:20

    Buvo SMS ar ne ir ar teisetai apmokestinta, aiskinasi RRT pagal pateiktus prasymus.

    ReplyDelete
  6. Arunz16:15

    SUKOS PRAMOGINE PASLAUGA NUEME MAN 45 LT noRS NIEKO NEUZSISAKINEJAU!!!!!. pradejo eiti zinutes is 1378 ir galiausiai gavau ispejima kad mano limitas baiginejasi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous21:24

      sveiki ir kaip jus atsikratete sitos problemos nes mano vaikas irgi kaska prisidirbo tai dabar nuraso po 12euru

      Delete
  7. LABA DIENA, aš čia noriu jums pranešti gerų naujienų iš PROF CINDY INVESTMENTS paskolos pasiūlymo, tuščių bankomatų kortelių ir „Bitcoin Investments“. Ar bandėte gauti tikrą paskolos davėją, aš gavau savo verslo paskolos sumą €640 000,00 iš prof. Cindy Alberto, kad pradėčiau verslą. Ar jums reikia tuščios bankomato kortelės arba bitkoino, o bandant ją gauti kilo problemų? Čia yra Prof Cindy Investments tuščios bankomato kortelės pasiūlymas, paskolos pasiūlymas, Bitcoin / atkūrimo pasiūlymas, kurį lengva ir įperkama gauti ir jis gali būti pristatytas jums laukiant 48 valandas po to, kai iš jos pateiksite užsakymą el. paštu profcindyinvestments@hotmail.com

    MRS.CINDY INVESTMENTS TIKROS PATIKIMOS INTERNETINĖS PASLAUGOS INC@2023
    profcindyinvestments@hotmail.com

    ReplyDelete
  8. <<<<Recording success in Cryptocurrency, Bitcoin is not just buying and holding till when bitcoin sky-rocks, this has been longed abolished by intelligent traders ,mostly now that bitcoin bull is still controlling the market after successfully defended the $20,000 support level once again ad this is likely to trigger a possible move towards $40,000 resistance area However , it's is best advice you find a working strategy by hub/daily signals that works well in other to accumulate and grow a very strong portfolio ahead. I have been trading with Mr Bernie doran daily signals and strategy, on his platform, and his guidance makes trading less stressful and more profit despite the recent fluctuations. I was able to easily increase my portfolio in just 3weeks of trading with his daily signals, growing my 0.9 BTC to 2.9BTC. Mr Bernie’s daily signals are very accurate and yields a great positive return on investment. I really enjoy trading with him and I'm still trading with him, He is available to give assistance to anyone who love crypto trading and beginners in bitcoin investment , I would suggest you contact him on WhatsApp : + 1424(285)-0682 or Telegram : bernie_fx for inquiries , bitcoin is taking over the world

    ReplyDelete