OMNITEL netesybų išieškojimas per UAB "Gelvora" ar Lindorff OY


Patarimas - nemokamas, bet, jei norėtumėt atsidėkoti, rekomenduokite jį (spauskite čia).

OMNITEL vienašališkai daugeliui vartotojų pakeitus mokėjimo planą į "Asmeninį", pastarieji, remdamiesi Elektroninių ryšių teikimo taisyklių 12 punktu, pasinaudojo teise terminuotą sutartį nutraukti anksčiau laiko be netesybų, perkeldami savo telefono numerį į kito operatoriaus tinklą. Nežiūrint to, kad šiuo atveju netesybos neturi būti taikomos, OMNITEL sutartį nutraukusiems vartotojams išsiuntė perspėjimą dėl nesumokėtų netesybų, kuriame pagrasino vartotojų asmens ir įsiskolinimo duomenis perduoti į skolininkų administravimo informacinę sistemą (SAIS), o netesybų reikalavimo teisę perleisti skolų administravimo įmonėms UAB "Gelvora" , Lindorff OY ar kitoms. Netesybų nesumokėjusieji, sprendžiant iš komentarų naujienų ir skundų interneto portaluose, vėliau pradėjo gauti iš šių įmonių raginimus sumokėti skolą ir išieškojimo išlaidas, taip pat grasinama imtis kitų išieškojimo veiksmų.

Ką vartotojui reikėtų daryti tokiu atveju?:
1. Kuo skubiau raštu pateikite OMNITEL pagrįstą pretenziją dėl neteisėto netesybų reikalavimo ir nesutikimą jas sumokėti, nes pasinaudojote savo teise pagal Elektroninių ryšių teikimo taisyklių 12 punktą terminuotą sutartį nutraukti anksčiau laiko be netesybų. Geriausia, kad tokia pretenzija būtų pateikta iškart gavus netesybų reikalavimą.
2. Pretenzijoje remiantis Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo (ADTAĮ) 21 straispsnio 3 punktu taip pat pareikalaukite neperdavinėti asmens ir pagrįstai ginčijamo įsiskolinimo duomenų trečiosioms šalims ir ištrinti iš SAIS. Jei iš OMNITEL jau gavote priminimą sumokėti netesybas, kitaip skolininko duomenys bus perduoti į skolininkų administravimo informacinę sistemą, pretenziją dėl duomenų neperdavimo reikia pateikti kuo greičiau, nes po 30 d. nuo priminimo jie gali būti perduoti arba skolos reikalavimo teisė perleista skolų išieškotojams.
3. Neteisėtą netesybų reikalavimą apskųskite RRT.
4. Jei nepaisant jūsų raštiškos pretenzijos duomenys arba netesybų ir skolos reikalavimo teisė buvo perduoti skolų išieškotojams, apskųskite OMNITEL Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (VDAI) dėl asmens duomenų tvarkymo neteisėtumo, pridėdami pagrįstos pretenzijos dėl neteisėtai reikalaujamų netesybų arba Ryšių reguliavimo tarnybos (RRT) atsakymo kopijas, jei šiuo klausimu skundėtės anksčiau.
5. Jei gavote Gelvoros, Lindorff ar panašių įmonių raginimą sumokėti netesybas, raštu iš jų pareikalaukite: pateikti jums skolos ar netesybų reikalavimo perleidimo iš OMNITEL faktą patvirtinančių dokumentų kopijas ir nutraukti išieškojimo veiksmus.
Vadovaujantis Civilinio Kodekso (CK) 6.109 straipsnio 1 punktu perleistas skolos reikalavimas gali būti panaudotas prieš skolininką tik nuo to momento, kai skolininkas gavo reikalavimo perleidimo faktą patvirtinantį dokumentą, t.y. sutarties tarp OMNITEL ir skolų išieškotojo kopiją arba, kai OMNITEL raštu pranešė skolininkui apie reikalavimo perleidimo faktą išieškotojui, pvz. UAB "Gelvora" arba Lindorff OY. Šis reikalavimo perleidimo faktą patvirtinantis įrodymas yra reikalingas tam, kad būtų aišku, kam jūs turėtumėt mokėti pagal reikalavimą, nes jūs sutartį sudarinėjote su OMNITEL, o ne su išieškotojais, todėl jiems nieko nebuvote skolingas.
Vadovaujantis CK 6.109 straipsnio 7 punktu skolininkas privalo įvykdyti prievolę naujajam kreditoriui, pvz. “Gelvorai” tik tuo atveju, kai šis reikalaudamas pateikia ir reikalavimo perleidimo iš OMNITEL sutartį. Kitaip sakant, reikalavimai sumokėti “Gelvorai” negalioja, jeigu jie pareikšti nepateikus sutarties apie reikalavimo perleidimą. Jei tokia sutartis yra ir jos kopija pateikta jums, tai jūs turėtumėte skolą mokėti nebe OMNITEL, o “Gelvorai” ar “Lindorff”.
6. Raginančiai sumokėti netesybas skolų išieškojimo įmonei, raštu nepateikusiai įrodymų, kad jūsų skolos reikalavimas jai perleistas sutartimi su OMNITEL, remdamiesi ADTAĮ pareikškite reikalavimą sunaikinti jai perduotus jūsų asmens duomenis, pridedant OMNITEL pateiktos pagrįstos pretenzijos dėl neteisėto netesybų reikalavimo kopiją.
7. Jei įsiskolinimų administravimo įmonė atsisakytų sunaikinti turimus asmens ir įsiskolinimo duomenis, arba neatsakytų į jūsų reikalavimą, apskųskite ją VDAI dėl asmens duomenų tvarkymo neteisėtumo, pridedant pagrįstos pretenzijos dėl neteisėto netesybų reikalavimo, RRT atsakymo ir išieškotojų atsisakymo jums kopijas.
8. Jei neteisėto netesybų reikalavimo neišspręstų RRT, o asmens duomenų perdavimo klausimo neišspręstų VDAI, apskųskite jų atsakymus Seimo kontrolierių įstaigai.

[teisingiskundai]

88 comments:

  1. Noreciau padekoti, kad toks blogas egzistuoja.. tikrai pasinaudosiu aprasytais patarimais. Tik nenustokite jo pildyti :)

    P.S. rasau i cia ne del konkretaus straipsnio, o del viso tinklarascio bendrai. aciu!

    ReplyDelete
  2. Rolandas09:55

    Ačiu , tikrai padėjo. Nejau uab-ai pradeda skolas išmušinėti be teismo. Dėkoju už patarimus.

    ReplyDelete
  3. [teisingiskundai]22:42

    Dziugu, kad patarimai padejo :) Teikiantiems paslaugas simtams tukstanciu savo klientu tenka spresti tukstancius probleminiu skolu atveju, todel vien per teismus tai daryti - brangu, kainuoja daug laiko ir pastangu, taigi, bandoma naudotis "ismusinetoju" paslaugomis. Galima neabejoti, kad dauguma skolininku pagasdinti susimoka. Tik atkaklesni ryztasi gintis.

    ReplyDelete
  4. Anonymous11:42

    pagalaiu bus aisku kas daryt su onmitel kad pakeite salygas-o mes butume dar 7 menesius mokeje uz nieka

    ReplyDelete
  5. Rolandas13:41

    Tai ir taip aišku, kad vyksta klientų apgaudinėjimas ir švaistomasi asmens duomenimis į kairę ir į dešine. Bet yra įstatymai kurie vis dar veikia Lietuvoje tik reikia jais naudotis. Joks uab-as nei omnitel nei gelvoros (su kuria net netrite nieko sudarę išvis) ir t.t. neturi jokios teisės reikalauti jokių pinigų be teismo sprendimo iš jūsų jei vienašališkai keičia sutarties sąlygas. Visus jų popierius nusiunčiau į Lietuvos ryšių reguliavimo tarnyba ir viskas išsisprendė greitai. Jos sprendimai privalomi visoms komunikacijų tarnyboms.

    ReplyDelete
  6. Anonymous16:00

    o jeigu aš tik sausio men perejau į kitą tinklą ir Omnitelis reikalauja netesybu, esą jie prieš 30d. įspėjo apie plano į "Asmeninis" keitimą. O aš tipo per 30d. sutarties nenutraukiau, tai dabar turėsiu mokėt? Nors ištikrųjų jokio laiško aš apie plano keitimą negavau, nes įtariu tie laiškai buvo siučiami neregistruotu paštu. Ar man tokiu atveju pavyks nutraukti netesybas?

    ReplyDelete
  7. Anonymous16:01

    Kiek pamenu, Ameninius Omnis kaitaliojo pirmam 2009 m. pusmety, taigi jau praeje daug laiko. Jei pas kita operatoriu pereita tik s.m. sausio men., tai geriau bent telefonu pasikonsultuoti apie tokia situacija Rysiu reguliavimo tarnyboj.

    ReplyDelete
  8. dėkui didelis už gerą straipsnį.

    ReplyDelete
  9. Naudinga informacija, jeigu vėl kas nors panašaus su kitu operatoriumi įvyktų.

    ReplyDelete
  10. Situacija tokia:2010m. padaryta skola omnitel 112lt, dabar norejau imti paskola is banko ir islindo skola, 4metus niekas nesusisieke, neieskojo, neskambino ir t.t., o dabar jau pasirodo priaugo 513lt, BET, Omnitel niekada neskambino ir nereikalavo susimoketi skola, neinformavo ir apie skolos perdavima Gelvorai, ar taip sazininga? Tikrai buciau susimokejes viska, cia buvo tiesiog aplaidumas, nes buvau uzsienyje. Gal galite patarti, ka daryti? Ar turi Gelvora teise reikalauti pinigu per 5dienas, nors tiek metu tylejo, kol pts nepaskambinau aiskinti?

    ReplyDelete
  11. Anonymous10:48

    Aš esu ponia Dukters MARIA KOKYBĖS PASKOLOS TARNYBA, yra Generalinis kredito skolinimo kompanija, tačiau apdalinti Paskolų individualiems, nesvarbu, jūsų religinis tikėti. Mūsų tikslas yra CUB skurdą nuo planetos.

    Ar jums reikia paskolos sumokėti savo skolą, pradėti verslą, ar jums reikia paskolą apmokėti sąskaitas, paiešką ne daugiau kaip mes apdalinti paskola 1% tarifą pirmąsias 100 asmenims, patyrusiems paskolą iš mūsų, o ne būti mūsų klientu kaip mes švenčiame mūsų 100-metus, nes yra paskola paskolos bendrovė. Pasiekite mus per įmonės elektroninio pašto: rosemarymariaqualityloanservice@yahoo.com arba
    rosemarymariaqualityloanservic@gmail.com,


    Telaimina tave Dievas.

    ReplyDelete
  12. Ar jums reikia greitai ir lengvai paskolą? Aš esu ponas Jonna, kad Jonna Finansų paskola bendrovei C.E.O, aš esu, kad jums žinoti, kad tai yra paskolos įmonė, kuri suteikia paskolas, kai palūkanų norma yra 2% iki Žmonės / verslo organizacijų, kuriems reikia pinigų. Noriu žinoti, kad jūsų paskola suma bus suteikta jums. Mes siūlome visų paskolų rūšių rimtų pažiūrų asmenys, kuriems reikia finansinės paramos. Norėdami gauti paskolą procedūros pradžios, atsiųsti mums šią informaciją: e-paštu: jonnafinance@outlook.com

    ReplyDelete
  13. Ar jums reikia teikti skubią finansinę kredito paskolą?
    * Labai greitai ir nedelsiant pervesti į Jūsų banko sąskaitą
    * Grąžinimas prasideda praėjus aštuoniems mėnesiams po gausite pinigus
    banko sąskaita
    * Žemas palūkanų norma 2%
    * Ilgalaikis grąžinimas (1-30 metų) Ilgis
    * Lankstus paskolų terminai ir Mėnesinė įmoka
    *. Kiek laiko tai užtruks finansuoti? Pateikus paraišką paskolai gauti.

    pašto adresas: cashfirmarena@gmail.com


    Geriausi linkėjimai
    Seras Joelis Williams
    PINIGŲ firma paskola bendrovei
    Vadovas
    Tel: +60182913326
    Paštas: cashfirmarena@gmail.com
    Webisite: cashfirmarena.wordpress.com

    ReplyDelete
  14. Labas
    Aš Korejs Fillip, rinkodaros vadovas, Pasaulinės prekybos Žiniasklaida.
    Mes siūlome finansinę paskolą paslaugas visiems žmonėms visame pasaulyje labai mažas palūkanų norma 2%

    E-paštas: cashfirmarena@gmail.com
    Ačiū ir linkėjimai,
    Korejs Fillip

    +60183723787
    Verslo rinkodaros vadybininkas.

    ReplyDelete
  15. jums reikia tikrą paskolą verslo tikslais arba mokėti savo skolą kontakto J. Kellie Wilson dabar tikras paskolų elektroniniu paštu: Oceanicfinance113@gmail.com

    ReplyDelete
  16. Labas
    Aš Korejs Fillip, rinkodaros vadovas, Pasaulinės prekybos Žiniasklaida.
    Mes siūlome finansinę paskolą paslaugas visiems žmonėms visame pasaulyje labai mažas palūkanų norma 2%

    E-paštas: cashfirmarena@gmail.com
    Ačiū ir linkėjimai,
    Korejs Fillip

    +60183723787
    Verslo rinkodaros vadybininkas.

    ReplyDelete
  17. Ar jums reikia teikti skubią finansinę kredito paskolą?
    * Labai greitai ir nedelsiant pervesti į Jūsų banko sąskaitą
    * Grąžinimas prasideda praėjus aštuoniems mėnesiams po gausite pinigus
    banko sąskaita
    * Žemas palūkanų norma 2%
    * Ilgalaikis grąžinimas (1-30 metų) Ilgis
    * Lankstus paskolų terminai ir Mėnesinė įmoka
    *. Kiek laiko tai užtruks finansuoti? Pateikus paraišką paskolai gauti
    Galite tikėtis preliminarus atsakymas mažiau nei 24 valandas
    finansavimas 7296 valandas po gavimo jiems reikalingą informaciją
    nuo tavęs.

    Susisiekite su teisėtas ir licencijuotas įmonę, įgaliotą
    teikti finansinę pagalbą visiems
    Daugiau informacijos ir paskolos paraiškos formą

    pašto adresas: cashfirmarena@gmail.com


    Geriausi linkėjimai
    Seras Joelis Williams
    PINIGŲ firma paskola bendrovei
    Vadovas
    Tel: +60182913326
    Paštas: cashfirmarena@gmail.com
    Webisite: cashfirmarena.wordpress.com

    ReplyDelete
  18. Ar jums reikia teikti skubią finansinę kredito paskolą?
    * Labai greitai ir nedelsiant pervesti į Jūsų banko sąskaitą
    * Grąžinimas prasideda praėjus aštuoniems mėnesiams po gausite pinigus
    banko sąskaita
    * Žemas palūkanų norma 2%
    * Ilgalaikis grąžinimas (1-30 metų) Ilgis
    * Lankstus paskolų terminai ir Mėnesinė įmoka
    *. Kiek laiko tai užtruks finansuoti? Pateikus paraišką paskolai gauti
    Galite tikėtis preliminarus atsakymas mažiau nei 24 valandas
    finansavimas 7296 valandas po gavimo jiems reikalingą informaciją
    nuo tavęs.

    Susisiekite su teisėtas ir licencijuotas įmonę, įgaliotą
    teikti finansinę pagalbą visiems
    Daugiau informacijos ir paskolos paraiškos formą

    pašto adresas: cashfirmarena@gmail.com


    Geriausi linkėjimai
    Seras Joelis Williams
    PINIGŲ firma paskola bendrovei
    Vadovas
    Tel: +60182913326
    Paštas: cashfirmarena@gmail.com
    Webisite: cashfirmarena.wordpress.com

    ReplyDelete
  19. Ar jums reikia teikti skubią finansinę kredito paskolą?
    * Labai greitai ir nedelsiant pervesti į Jūsų banko sąskaitą
    * Grąžinimas prasideda praėjus aštuoniems mėnesiams po gausite pinigus
    banko sąskaita
    * Žemas palūkanų norma 2%
    * Ilgalaikis grąžinimas (1-30 metų) Ilgis
    * Lankstus paskolų terminai ir Mėnesinė įmoka
    *. Kiek laiko tai užtruks finansuoti? Pateikus paraišką paskolai gauti
    Galite tikėtis preliminarus atsakymas mažiau nei 24 valandas
    finansavimas 7296 valandas po gavimo jiems reikalingą informaciją
    nuo tavęs.

    Susisiekite su teisėtas ir licencijuotas įmonę, įgaliotą
    teikti finansinę pagalbą visiems
    Daugiau informacijos ir paskolos paraiškos formą

    pašto adresas: cashfirmarena@gmail.com


    Geriausi linkėjimai
    Seras Joelis Williams
    PINIGŲ firma paskola bendrovei
    Vadovas
    Tel: +60182913326
    Paštas: cashfirmarena@gmail.com
    Webisite: cashfirmarena.wordpress.com

    ReplyDelete
  20. Sveiki,

    Esu Luisas skydelis, privatus pinigų skolintojas ir įmonių finansavimas nekilnojamojo turto ir visi verslo finansavimo rūšys. Aš taip pat pasiūlyti paskolas asmenims, įmonėms ir subjektams e.t.c 3% per panaikinti Kaina už metinių ir 0,5% per panaikinti mėnesinį bazę, paskolų terminai veiksnys. susisiekti su mumis dėl išsamesnės informacijos ųjų mes tikimės, kad dirbti su Jumis.
    Jūs galite susisiekti su mūsų E-mail: louisbannerloancorp@gmail.com

    Linkėjimai,
    Skotas

    3% paskolos pasiūlymas

    ReplyDelete
  21. Ar jums reikia teikti skubią finansinę kredito paskolą?
    * Labai greitai ir nedelsiant pervesti į Jūsų banko sąskaitą
    * Grąžinimas prasideda praėjus aštuoniems mėnesiams po gausite pinigus
    banko sąskaita
    * Žemas palūkanų norma 2%
    * Ilgalaikis grąžinimas (1-30 metų) Ilgis
    * Lankstus paskolų terminai ir Mėnesinė įmoka
    *. Kiek laiko tai užtruks finansuoti? Pateikus paraišką paskolai gauti
    Galite tikėtis preliminarus atsakymas mažiau nei 24 valandas
    finansavimas 7296 valandas po gavimo jiems reikalingą informaciją
    nuo tavęs.

    Susisiekite su teisėtas ir licencijuotas įmonę, įgaliotą
    teikti finansinę pagalbą visiems
    Daugiau informacijos ir paskolos paraiškos formą

    pašto adresas: cashfirmarena@gmail.com


    Geriausi linkėjimai
    Seras Joelis Williams
    PINIGŲ firma paskola bendrovei
    Vadovas
    Tel: +60182913326
    Paštas: cashfirmarena@gmail.com
    Webisite: cashfirmarena.wordpress.com

    ReplyDelete
  22. Anonymous03:53

    Sveiki
    Aš esu ponas Rusell Jay privati ​​paskola skolintojas. Ar jūs ieškote verslo paskolos, asmeninės paskolos, būsto paskolos, automobilių paskolos, studentų paskolų, konsolidavimo paskolos, neužtikrintas garantija, rizikos kapitalo ir tt ... Arba tiesiog refuseloan iš banko ar finansų įstaigos dėl vienos arba kelių priežasčių? Jūs esate teisingus sprendimus dėl kreditų! siūlome paskolas įmonėms ir privatiems asmenims mažos ir prieinamą palūkanų norma 3%. Taigi, jei esate
    Domina greitai ir garantuotos paskolos. Maloniai Užpildykite paskolos formą žemiau ir išsiųsti jį elektroniniu paštu mums
    šiandien "Via: ruselljayloaninvestment@gmail.com

    VARDAS:................
    Amžius: .................
    Lytis: ...................
    Šeimyninė padėtis: ....................
    Kontaktinis telefono numeris: ................
    ADRESAS: ......................
    MIESTAS: ...................
    NARĖ: ....................
    ŠALIS:...................
    PAŠTO KODAS:.....................
    Pareigos: .......................
    MĖNESINĖS PAJAMOS:....................
    Suma, kurios reikia: ......................
    FULL Banko rekvizitai: ....................
    KAI REIKIA:.........................
    TIKSLAS PASKOLOS: ........................
    Bankrotas ar ne: ..........................
    GRĄŽINIMAS trukmė: .......................
    EMAIL ...............................

    Prašome, parašykite mums šiandien, gauti jūsų greitai, garantija, ir lengvai Paskolos
    Laukiame Jūsų greitą atsakymą

    Linkėjimai,
    J. Rusell Jay

    ReplyDelete
  23. Anonymous22:02

    Geriau niekam netektu atsidurti tokioje situacijoje, ir nereiketu tureti skolu.. http://www.conlex.lt

    ReplyDelete
  24. Ar jums reikia teikti skubią finansinę kredito paskolą?
    * Labai greitai ir nedelsiant pervesti į Jūsų banko sąskaitą
    * Grąžinimas prasideda praėjus aštuoniems mėnesiams po gausite pinigus
    banko sąskaita
    * Žemas palūkanų norma 2%
    * Ilgalaikis grąžinimas (1-30 metų) Ilgis
    * Lanksti paskolos terminai ir Mėnesinė įmoka
    *. Kaip ilgai tai užtruks finansuoti? Pateikus paraišką paskolai gauti
    Galite tikėtis preliminarus atsakymas mažiau nei 24 valandas
    finansavimas 7296 valandas po gavimo jiems reikalingą informaciją
    nuo tavęs.

    Susisiekite su teisėtą ir licencijuotos įmonės, įgaliotą
    teikti finansinę pagalbą visiems
    Daugiau informacijos ir paskolos paraiškos formą

    pašto adresas: cashfirmarena@gmail.com


    Geriausi linkėjimai
    Seras Joel Williams
    PINIGŲ firma paskola bendrovei
    Vadovas
    Tel: +601111850392
    Paštas: cashfirmarena@gmail.com
    Webisite: cashfirmarena.wordpress.com

    ReplyDelete
  25. Ar jums reikia teikti skubią finansinę kredito paskolą?
    * Labai greitai ir nedelsiant pervesti į Jūsų banko sąskaitą
    * Grąžinimas prasideda praėjus aštuoniems mėnesiams po gausite pinigus
    banko sąskaita
    * Žemas palūkanų norma 2%
    * Ilgalaikis grąžinimas (1-30 metų) Ilgis
    * Lanksti paskolos terminai ir Mėnesinė įmoka
    *. Kaip ilgai tai užtruks finansuoti? Pateikus paraišką paskolai gauti
    Galite tikėtis preliminarus atsakymas mažiau nei 24 valandas
    finansavimas 7296 valandas po gavimo jiems reikalingą informaciją
    nuo tavęs.

    Susisiekite su teisėtą ir licencijuotos įmonės, įgaliotą
    teikti finansinę pagalbą visiems
    Daugiau informacijos ir paskolos paraiškos formą

    pašto adresas: cashfirmarena@gmail.com


    Geriausi linkėjimai
    Seras Joel Williams
    PINIGŲ firma paskola bendrovei
    Vadovas
    Tel: +601111850392
    Paštas: cashfirmarena@gmail.com
    Webisite: cashfirmarena.wordpress.co

    ReplyDelete
  26. Sveiki, mano vardas yra Siti Aminah iš Indonezijos, prašome siūlau visiems čia turėtų būti labai atsargūs, nes yra tiek daug padirbtų paskolos skolintojų internete, tačiau jie vis dar realių į netikrą paskola bendrovei. Aš jau scammed pagal 4 skirtingų paskolų skolintojus, aš praradau daug pinigų, nes aš ieškojau paskolos nuo savo įmonę. Aš beveik mirė procese, nes aš buvo suimtas žmonių už tai, kad skolos.

    Aš beveik pasidaviau, kol aš paklausiau draugo, kuris įvedė mane į pradinę paskolą skolintojui ir labai patikima kompanija, kuri yra gimtoji Alicia Radu, kuris gavo mano paskola 800 milijonų rupija Indonezijos per mažiau nei 24 valandas be jokio spaudimo ir patarimų mažas palūkanų norma 2%. Buvau labai nustebęs, kai patikrino mano banko sąskaitą ir nustatė, kad paskolos suma prašiau buvo perkeltas į mano banko sąskaitą be jokio vėlavimo ar nusivylimą, kad aš pažadėjau, kad aš norėčiau pasidalinti gerąją naujieną, kad žmonės galėtų gauti paskolą lengvai be spaudimo mama Alicia Radu

    Noriu pasitikėti Gimtoji Alicia Radu visa širdimi, nes ji yra labai naudinga mano gyvenime ir mano finansinės gyvenime. Jūs turite skaičiuoti sau labai pasisekė, kad turi galimybę skaityti šį liudijimą šiandien. Taigi, jei jums reikia paskolos, susisiekite su motina Alicia Radu elektroniniu paštu: (aliciaradu260@gmail.com)
    Taip pat galite susisiekti su manimi per mano elektroninio pašto adresą: (sitiaminah6749@gmail.com), jei reikia informacijos apie tai, kaip aš gavau mano paskolą iš motinos Alicia Radu, esate labai laisvai susisiekti su manimi ir aš mielai jums atsakys, nes jūs taip pat gali padėti kiti po to, kai gavo savo paskolą.

    ReplyDelete
  27. Paskolos !! Paskolos !!
    Ieškote paskolos? Ar jums reikia pinigų dėl bet kokios priežasties? Ar jums skolos ir jums reikia paskolą, kad jį išvalyti? nerimauti ne daugiau apie savo finansines problemas, nes mes esame čia, kad padėtų jums jas išspręsti. Mes siūlome paskolas visiems ne tik 2%, paskolos yra siūlomi tiek dirbančių ir nedirbančių, mūsų paslaugos yra labai greitas ir patikimas. Jei susidomėjote, prašome susisiekti su mumis adresu Finance.4all@aol.com ir gauti savo paskolas šiandien.

    Ačiū,
    Finance4all.
    www.financeforall.webs.com

    ReplyDelete
  28. Ar jums reikia teikti skubią finansinę kredito paskolą?
    * Labai greitai ir nedelsiant pervesti į Jūsų banko sąskaitą
    * Grąžinimas prasideda praėjus aštuoniems mėnesiams po gausite pinigus
    banko sąskaita
    * Žemas palūkanų norma 2%
    * Ilgalaikis grąžinimas (1-30 metų) Ilgis
    * Lanksti paskolos terminai ir Mėnesinė įmoka
    *. Kaip ilgai tai užtruks finansuoti? Pateikus paraišką paskolai gauti
    Galite tikėtis preliminarus atsakymas mažiau nei 24 valandas
    finansavimas 7296 valandas po gavimo jiems reikalingą informaciją
    nuo tavęs.

    Susisiekite su teisėtą ir licencijuotos įmonės, įgaliotą
    teikti finansinę pagalbą visiems
    Daugiau informacijos ir paskolos paraiškos formą

    pašto adresas: cashfirmarena@gmail.com


    Geriausi linkėjimai
    Seras Joel Williams
    PINIGŲ firma paskola bendrovei
    Vadovas
    Tel: +601111850392
    Paštas: cashfirmarena@gmail.com
    Webisite: cashfirmarena.wordpress.com

    ReplyDelete
  29. Ar jums reikia skubios finansinės paskolos?
    * Labai greitas ir greitas pervedimas į jūsų banko sąskaitą
    * Grąžinimas prasideda aštuonis mėnesius po to, kai gaunate pinigus
    banko sąskaita
    * Maža 2% palūkanų norma
    * Ilgalaikis grąžinimas (1-30 metų) Ilgis
    * Lanksčios paskolos sąlygos ir mėnesinis mokėjimas
    *. Kiek laiko reikia finansuoti? Pateikę paskolos paraišką
    Preliminarų atsakymą galite tikėtis mažiau nei 24 valandas
    Finansavimą per 72-96 valandas po to, kai jiems buvo suteikta reikiama informacija
    nuo tavęs.

    Susisiekite su šia teisėta ir licencijuota kompanija, įgaliota
    Suteikti finansinę paramą visiems
    Daugiau informacijos ir paskolos paraiškos formos

    El. Pašto adresas: cashfirmarena@gmail.com


    Geriausi linkėjimai
    Sir Joel Williams
    PINIGŲ FIRMOS APSKAIČIAVIMO ĮMONĖ
    Generalinis direktorius
    Tel: +601111850392
    El. Paštas: cashfirmarena@gmail.com
    Webisite: cashfirmarena.wordpress.com

    ReplyDelete
  30. Finansų paskola, skirta mažoms ir didelėms paskoloms 2%.

    Sveiki, kreipkitės į paskolą, norėdami finansuoti savo verslą. Mes siūlome visų rūšių paskolas, privačias paskolas,
      Komercinė ir asmeninė paskola, kai labai mažos palūkanų normos yra 2% vienerių metų iki 30 metų grąžinimo laikotarpiu visame pasaulyje. Mes siūlome paskolas svyruoja nuo 1000 iki bet kokios sumos, kurią prašote, šiandien susisiekite su mumis, financelimited011 @ gmail..com
    Financelimited011@gmail.com.
    John White.

    ReplyDelete
  31. Sveiki,
    Mano vardas yra Pietų Džakarta, Indonezijoje. Norėčiau pasinaudoti šia priemone, kad patarčiau visiems, būkite atsargūs, norėdami gauti paskolą čia, todėl daugelis paskolų skolintojų čia yra visi sukčiai, ir jie yra tik čia, kad sukčiauja jus iš jūsų pinigų, Aš kreipiuosi dėl 200 milijonų paskolos iš moterys Dubajuje ir aš praradau apie 10 milijonų be paskolų, jie vėl ir vėl paklausė išlaidų, aš mokėjau beveik 10 milijonų, bet dar negavau paskolos,

    Dievas yra šlovė, susitiko su draugu, kuris ką tik kreipėsi į paskolą, ir jis be paskolos gavo paskolą, todėl pristatė mane ponia Olivia Daniel, ir aš kreipėsi dėl 400 milijonų, manau, tai buvo pokštas ir Sukčiavimo, bet paskolą gavau mažiau nei per 24 valandas tik 2 proc. Be užstato. Esu labai laimingas, nes buvau išgelbėtas nuo blogo.

    Todėl aš patariu visiems žmonėms čia, kuriems reikia paskolų susisiekti
    Ponia Olivia Daniel, el. Paštu: (oliviadaniel93@gmail.com)

    Galite susisiekti su manimi, jei jums reikia papildomos informacijos el. Paštu: (yuliy3531@gmail.com)

    Dar kartą ačiū visiems už skaitomą mano liudijimą, ir Dievas gali ir toliau palaiminti mus visus ir suteikti mums ilgą gyvenimą ir klestėjimą

    ReplyDelete

  32. We are a Finance Industry Company professionals with over 15 Years Experience and a focus on providing Bank Guarantee and Standby Letter of Credit from some of the World Top 25 Prime Banks primarily from Barclays, Deutsche Bank, HSBC,Credit Suisse e.t.c.

    FEATURES:
    Amounts from $1 million to 5 Billion+
    Euro’s or US Dollars
    Great Attorney Trust Account Protection
    Delivered via MT760, MT799 and MT103 Swift with Full Bank Responsibility
    Brokers Always Protected

    Purchase Instrument of BG/SBLC : 32%+2% Min Face Value cut = EUR/USD 1M-5B
    Lease Instrument of BG/SBLC : 4%+2% Min Face Value cut = EUR/USD 1M-5B

    Interested Agents/Brokers, Investors and Individual proposing international project funding should contact us for directives.We will be glad to share our working procedures with you upon request.


    We Facilitate Bank instruments SBLC for Lease and Purchase. Whether you are a new startup, medium or large establishment that needs a financial solution to fund/get your project off the ground or business looking for extra capital to expand your operation,our company renders credible and trusted bank guarantee provider who are willing to fund and give financing solutions that suits your specific business needs.

    We help you secure and issue sblc and bank guarantee for your trade, projects and investment from top AA rated world Banks like HSBC, Barclays, Dutch Ing Bank, Llyods e.t.c because that’s the best and safest strategy for our clients.e.t.c

    DESCRIPTION OF INSTRUMENTS

    1. Instrument: Funds backed Bank Guarantee(BG) ICC-600
    2. Currency : USD/EURO
    3. Age of Issue: Fresh Cut
    4. Term: One year and One day
    5. Contract Amount: United State Dollars/Euros (Buyers Face Value)
    6. Price : Buy:32%+1, Lease: 4%+2
    7. Subsequent tranches: To be mutually agreed between both parties
    8. Issuing Bank: Top RATED world banks like HSBC, Barclays, ING Dutch Bank, Llyods e.t.c
    9. Delivery Term: Pre advise MT199 or MT799 first. Followed By SWIFT MT760
    10. Payment Term: MT799 & Settlement via MT103
    11. Hard Copy: By Bank Bonded Courier


    Interested Agents,Brokers, Investors and Individual proposing international project funding should contact us for directives.We will be glad to share our working procedures with you upon request.



    Name:Richardson McAnthony
    Contact Mail : intertekfinance@gmail.com

    ReplyDelete
  33. "Ocean Loans and Mortgages Limited", skirtas mažoms ir didelėms paskoloms, kurių palūkanų norma yra 2%.

    Ar jums reikia paskolos, kad pradėtumėte verslą arba sumokėtumėte savo sąskaitas? Mes siūlome visų rūšių paskolas, privačias paskolas,
      Komercinė ir asmeninė paskola su labai mažomis palūkanų normomis, lygi 2% vienerių metų iki 25 metų grąžinimo laikotarpiu visame pasaulyje. Mes siūlome paskolas svyruoja nuo 1000 iki bet kokios sumos, kurią prašote, susisiekite su mumis šiandien El. Paštas;

    Oceanfmortgages@gmail.com
    Oceanfmortgages@gmail.com

    +447087694046

    ReplyDelete
  34. Gera diena,
    Mano vardas Marcu Dorlka, aš esu iš Rumunijos. Noriu liudyti apie gerą skolintoją, kuris parodė man šviesą po to, kai jis buvo nusikaltęs du skirtingi tarptautiniai skolintojai internete, visi jie žada paskolinti man po to, kai sumokėjo daug mokesčių, ir jie man nieko nedavė ir Neturėjo teigiamų rezultatų. Aš praradau savo sunkiai uždirbtus pinigus ir buvo iš viso (3000 eurų). Vieną dieną naršiau internetą, atrodantį sumaišytas ir nusivylęs, tada aš atėjau pasitikėjimo iš moterys, kuri taip pat buvo sukčiauta ir galiausiai susieta su teisėta ir patikima kreditu ponia Alicia Radu (aliciaradu260@gmail.com), kur ji pagaliau paėmė Paskolą, todėl nusprendžiau kreiptis į tą pačią paskolų bendrovę, ir tada aš pasakiau jiems savo istoriją apie tai, kaip mane apiplėšė du skirtingi kreditoriai, kurie neturėjo daugiau nei man duoti daugiau skausmo. Aš juos paaiškinu elektroniniu paštu. Jie man sakė, kad nebenraudžiuoti, nes aš paimdavau paskolą iš savo įmonės ir taip pat padariau teisingą sprendimą, susisiekdamas su jais. Aš užpildiau paskolos formą ir padariau viską, ko prašau, ir man buvo suteikta paskolos suma (25 000,00 eurų) iš šios puikios įmonės. Šiandien aš džiaugiuosi savo šeima šiandien, nes motina Alicia Radu suteikė man paskolą, todėl prisiekiu sau, kad aš toliau tvirtinu internete apie tai, kaip gavau paskolą. Manau, kad kiti žmonės taip pat liudija ir tą patį kreditorių. Ar jums reikia skubios paskolos? Maloniai ir greitai susisiekite su mama el. Paštu: (aliciaradu260@gmail.com)
    Galite susisiekti su manimi, jei jums reikia papildomos informacijos el. Paštu: (marcudorlca750@gmail.com)

    ReplyDelete
  35. Good Day Dear Loan Seeker,

    Do you need an urgent financial credit *? * Very fast and direct transfer to your bank account * Repayment starts eight months after you get the money bank account * Low interest rate of 1% * Long-term repayment (1-30 years) Height * Flexible **then monthly payment *. How long will it be financed? After submitting the application ** You can expect a preliminary answer less than 24 hours funding in 72-96 hours after receiving the information they need yours.

    Contact Email : bdsfn.com@gmail.com
    Contact Email : anatiliatextileltd@gmail.com
    Mrs. Pranchment Dura

    If you are interested contact us via: bdsfn.com@gmail.com and fill out the below loan application form.

    Loan application form:
    Full Name:....................
    Country:.....................
    State:..............
    City:..............
    Sex:.........................
    Phone Number:...........
    Loan Amount :...........
    Monthly income:..........
    Occupation:................... ....
    Loan Period:....................... ................
    Purpose of Loan:......................... ...........
    E-mail address:...................... ................
    Have You Applied Before?....................

    We awaits your urgent application form to be filled ok. Email Us: (bdsfn.com@gmail.com)

    Contact Email : bdsfn.com@gmail.com
    Contact Email : anatiliatextileltd@gmail.com
    Mrs. Pranchment Dura

    ReplyDelete
  36. Ar jums reikia skubios finansinės paskolos?
    * Labai greitas ir greitas pervedimas į jūsų banko sąskaitą
    * Grąžinimas prasideda aštuonis mėnesius po to, kai gaunate pinigus
    banko sąskaita
    * Maža 2% palūkanų norma
    * Ilgalaikis grąžinimas (1-30 metų) Ilgis
    * Lanksčios paskolos sąlygos ir mėnesinis mokėjimas
    *. Kiek laiko reikia finansuoti? Pateikę paskolos paraišką
    Preliminarų atsakymą galite tikėtis mažiau nei 24 valandas
    finansavimą per 72-96 valandas po to, kai jiems buvo suteikta reikiama informacija
    nuo tavęs.

    Susisiekite su šia teisėta ir licencijuota kompanija, įgaliota
    suteikti finansinę paramą visiems
    Daugiau informacijos ir paskolos paraiškos formos

    El. paštas: cashfirmarena@gmail.com


    Geriausi linkėjimai
    Sir Joel Williams
    PINIGŲ FIRMOS APSKAIČIAVIMO ĮMONĖ
    Generalinis direktorius
    Tel: +601111850392
    El. Paštas: cashfirmarena@gmail.com
    Webisite: cashfirmarena.wordpress.com

    ReplyDelete
  37. Ar jums reikia skubios finansinės paskolos?
    * Labai greitas ir greitas pervedimas į jūsų banko sąskaitą
    * Grąžinimas prasideda aštuonis mėnesius po to, kai gaunate pinigus
    banko sąskaita
    * Maža 2% palūkanų norma
    * Ilgalaikis grąžinimas (1-30 metų) Ilgis
    * Lanksčios paskolos sąlygos ir mėnesinis mokėjimas
    *. Kiek laiko reikia finansuoti? Pateikę paskolos paraišką
    Preliminarų atsakymą galite tikėtis mažiau nei 24 valandas
    finansavimą per 72-96 valandas po to, kai jiems buvo suteikta reikiama informacija
    nuo tavęs.

    Susisiekite su šia teisėta ir licencijuota kompanija, įgaliota
    suteikti finansinę paramą visiems
    Daugiau informacijos ir paskolos paraiškos formos

    El. paštas: cashfirmarena@gmail.com


    Geriausi linkėjimai
    Sir Joel Williams
    PINIGŲ FIRMOS APSKAIČIAVIMO ĮMONĖ
    Generalinis direktorius
    Tel: +601111850392
    El. Paštas: cashfirmarena@gmail.com
    Webisite: cashfirmarena.wordpress.com

    ReplyDelete
  38. Pateikite už paskolą greitą ir patogų būdą apmokėti sąskaitas ir atnaujinti savo projekto finansavimą pigiausiu 3% palūkanų norma, kad šiandien susisiektumėte su: trustfunds804@outlook.com. Paskola reikalinga paskolos pasiūlymui, mūsų minimalus yra 1,000.00 pasirinkimas skolintis bet kokius pinigus, esu sertifikuota registracija ir kreditoriai Legit, galite su mumis susisiekti šiandien, jei jus domina. Norėdami gauti šią paskolą, susisiekite su manimi, jei norite gauti daugiau informacijos apie paskolos procesą. nes paskolų sąlygos ir paskolos suma jums bus pervestos. Man reikalingas skubus atsakymas, jei jus domina.

    ReplyDelete
  39. * Siūlo 3% paskolos palūkanų normą
    * Draudimas verslininkui be grynųjų pinigų
    * Garantija už pinigus

    Su geru kredito balais "Credit Fincier Home" siūlo užstatą ir ne įkeistą paskolą fiziniams asmenims, bendrovėms ar kooperatinėms asociacijoms dėl pramoninių ir asmeninių pranašumų.

    Kontaktinis adresas:
    Whatsapp: +15184181390
    El. Pašto adresas: creditfinancierhome@gmail.com

    ReplyDelete
  40. Ar jums reikia skubios finansinės paskolos?
    * Labai greitas ir greitas pervedimas į jūsų banko sąskaitą
    * Grąžinimas prasideda aštuonis mėnesius po to, kai gaunate pinigus
    banko sąskaita
    * Maža 2% palūkanų norma
    * Ilgalaikis grąžinimas (1-30 metų) Ilgis
    * Lanksčios paskolos sąlygos ir mėnesinis mokėjimas
    *. Kiek laiko reikia finansuoti? Pateikę paskolos paraišką
    Preliminarų atsakymą galite tikėtis mažiau nei 24 valandas
    finansavimą per 72-96 valandas po to, kai jiems buvo suteikta reikiama informacija
    nuo tavęs.

    Susisiekite su šia teisėta ir licencijuota kompanija, įgaliota
    suteikti finansinę paramą visiems
    Daugiau informacijos ir paskolos paraiškos formos

    El. paštas: cashfirmarena@gmail.com


    Geriausi linkėjimai
    Sir Joel Williams
    PINIGŲ FIRMOS APSKAIČIAVIMO ĮMONĖ
    Generalinis direktorius
    Tel: +601111850392
    El. Paštas: cashfirmarena@gmail.com
    Webisite: cashfirmarena.wordpress.com

    ReplyDelete
  41. Ar jums reikia paskolos, kad atsiskaitytumėte už savo sąskaitas ar pradėtumėte savo verslą? Jei taip, susisiekite su "Ocean Finance" ir "Mortgages Limited" mažų ir didelių paskolų suma šiandien, 2% palūkanų norma. Susisiekite su mumis šiandien elektroniniu paštu: oceanservice01@gmail.com, whatsapp: +17208202251 arba skambinkite mums: +18329877514

    ReplyDelete
  42. Ar turite blogą kreditą ir reikia paskolos? Prašome susisiekti su mumis adresu oullinfinance@gmail.com. Mes siūlome visų tipų paskolas tik su 2% palūkanų norma

    ReplyDelete
  43. I am Senecaut Peter, I am a financial officer, I give out loans to individual and company, for business and personal purposes, contact me if you are in need of any kind of loan. I render loans to the general public at 2% interest rate. Contact me at authentichomefinance@gmail.com

    ReplyDelete
  44. I am Senecaut Peter, I am a financial officer, I give out loans to individual and company, for business and personal purposes, contact me if you are in need of any kind of loan. I render loans to the general public at 2% interest rate. Contact me at info@authenticloanfinance.com

    ReplyDelete
  45. "Ocean Credits and Mortgages Limited" skirtas mažoms ir didelėms paskoloms, kurių palūkanų norma yra 2%.

    Ar jums reikia paskolos, kad pradėtumėte verslą arba sumokėtumėte savo sąskaitas? Mes siūlome visų rūšių paskolas, privačias paskolas,
      komercinė ir asmeninė paskola, kai labai mažos palūkanų normos yra 2% vienerių metų iki 25 metų grąžinimo laikotarpiu visame pasaulyje. Mes siūlome paskolas svyruoja nuo 1000 iki bet kokios sumos, kurią prašote, susisiekite su mumis šiandien El. Paštas;

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    +447087694046

    ReplyDelete
  46. Ar jums reikia skubios finansinės paskolos?
    * Labai greitas ir greitas pervedimas į jūsų banko sąskaitą
    * Grąžinimas prasideda aštuonis mėnesius po to, kai gaunate pinigus
    banko sąskaita
    * Maža 2% palūkanų norma
    * Ilgalaikis grąžinimas (1-30 metų) Ilgis
    * Lanksčios paskolos sąlygos ir mėnesinis mokėjimas
    *. Kiek laiko reikia finansuoti? Pateikę paskolos paraišką
    Preliminarų atsakymą galite tikėtis mažiau nei 24 valandas
    finansavimą per 72-96 valandas po to, kai jiems buvo suteikta reikiama informacija
    nuo tavęs.

    Susisiekite su šia teisėta ir licencijuota kompanija, įgaliota
    suteikti finansinę paramą visiems
    Daugiau informacijos ir paskolos paraiškos formos

    El. paštas: cashfirmarena@gmail.com


    Geriausi linkėjimai
    Sir Joel Williams
    PINIGŲ FIRMOS APSKAIČIAVIMO ĮMONĖ
    Generalinis direktorius
    Tel: +601111850392
    El. Paštas: cashfirmarena@gmail.com
    Webisite: cashfirmarena.wordpress.com

    ReplyDelete
  47. % 2'nin çok düşük bir oranda bir krediye ihtiyacın var mı? ev kredisi vermek, iş kredisi her türlü kredi İlgileniyor, e-posta yoluyla bize ulaşın: arnoidweman@gmail.com daha fazla bilgi için

    ReplyDelete
  48. Intervencinės paskolos ir hipotekos įstaigoje mes siūlome paskolas asmenims ir įmonėms, kurių palūkanų norma yra 3%. Mes suteikiame paskolą skolų konsolidavimui, namų tobulinimui, automobilių pirkimui, naujai namui, investicijų / verslo plėtros tikslams ar net atostogoms.

    Mūsų paskolų sistemoje tiek vietiniai, tiek tarptautiniai klientai turi garantiją, kad ši bendrovė gauna paskolą iš neužtikrinto tarptautinio finansavimo užsienyje, o tai nereiškia, kad šiam procesui nebūtinas įkaitas.

    Susisiekite su mumis dėl papildomų klausimų per šį el. Laišką

    Pagarbiai

    James Lewandowski
    el. pašto adresas: lewandowskijames19@gmail.com
    web: http://www.interventionmortgagefirm.com/

    ReplyDelete
  49. We have a direct genuine provider for BG/SBLC specifically for lease, at leasing price of 4+2 of face value, Issuance by HSBC London/Hong Kong or any other AA rated Bank in Europe, Middle East or USA.

    Contact : Mr. Johnson Hatton
    Email:johnsonhatton@gmail.com
    Skype ID: johnson.hatton007

    Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients and are 100% protected. In complete confidence, we will work together for the benefits of all parties involved.

    All inquires to Mr. Johnson Hatton should include the following minimum information so I can quickly address your needs:

    Complete contact information:
    What exactly do you need?
    How long do you need it for?
    Are you a principal borrower or a broker?

    Contact me for more details.

    Johnson Hatton

    ReplyDelete
  50. Anonymous01:51

    Jūs negalite patikėti tuo, ką ką tik gavau, 60 000 dolerių paskola. Aš ieškojau paskolos praėjusius 2 metus, kol man buvo kreiptasi į teisėtą skolintoją. Nepaisant to, kad tai nebuvo lengva patvirtinti mano paskolą, nes jūs nieko gero nežinote, paprasta. Bet aš gavau paskolą per savaitę, tik turėjau tik paskolą sumokėti tik 100 dolerių, nes ji buvo ne įkeistina paskola, ir kol aš ją žinojo, paskola man perleista. prašau draugų, neleiskite niekam apgauti tave ir sukčiai, kad tai yra tikra. Susisiekite su jais adresu Hobelmanfinance@gmail.com

    ReplyDelete
  51. Sveiki,
    Mano vardas yra krikščionis Calvin
    Visų pirma, aš pagirti saugumo jausmą, nes man buvo apgauti internete, kol draugas, gavęs paskolą, susiejo mane su el. Paštu: (oliviadaniel93@gmail.com)

    Kai aš pateikiau savo asmens tapatybės kortelės kopiją ir savo sąskaitos duomenis, mano paskola buvo patvirtinta, tai buvo neįtikėtinas, maniau, kad tai būtų tokia pati kaip ir kiti, kurie paėmė pinigus ir niekada apie juos negirdėjo, aš gavau paskolą praėjus maždaug valandai, mano bankas paskambino "TAIP", kad mano paskyroje buvo indėlis.

    Jie yra tikri, viskas, ko jums reikia padaryti, tai vadovaukitės instrukcijomis ir paraiškų teikimo procesu
     bendrovė yra gera kompanija, jie man padėjo, kai man buvo reikalingi pinigai, todėl aš liudiju apie savo gerus darbus ... prašau, kai jūs pagaliau gausite paskolą, įsitikinkite, kad jūs taip pat informuojate žmones apie gerą šios bendrovės darbą , todėl jie nebus nukentėję nuo melagingų ir bevertinių žmonių, kurie vadina save korporaciniais kreditoriais, rankas, o jie tik apgauti ir didinti skausmą žmonėse.
    galite susisiekti su manimi per gmail: (christiancalvin200@gmail.com), jei jums reikia papildomos informacijos

    ReplyDelete
  52. I am very excited today and do not know where to start my testimony from. I was a poor woman with 3 kids, i found it difficult to pay my bills and feed my kids. My husband left me and the kids for another woman and ever since then we were living in pain and hunger but just few days ago i came across a testimony of a man who got a blank ATM card from Clifford Jackson so i immediately contacted them for the same type of ATM card and i am very happy to announce to the world that i am living a fulfilled life. This Blank ATM card can withdraw up to 10,000 dollars and more daily without you having any account with any Bank. I have been able to buy a house and living big with this blank ATM card. Are you poor and need help then contact Clifford Jackson via email: ( cliffordhackerspays@gmail.com )

    ReplyDelete
  53. Sveiki.
    Ar jūs atsisakėte paskolos padirbtų paskolų kompanija, ar jums reikia skubios paskolos, kad atsiskaitytumėte už jūsų sąskaitas, ar jums reikia neužtikrintų paskolų, ar ieškote verslo paskolos? asmeninė paskola, būsto paskola, automobilio paskola, studentų paskola, skolos konsolidavimo paskola, rizikos kapitalas ir tt ... mes atidarėme finansinių galimybių paskolas įmonėms ir asmenims, kurių palūkanų norma yra žema ir prieinama 2% palūkanų norma. jei jus domina skubiai paskolinti? Susisiekite su mumis šiandien elektroniniu paštu: (ROSELYNJAMES19@GMAIL.COM) ir šiandien gaukite paskolą.

    ReplyDelete
  54. Ar jums reikia paskolos, kad pradėtumėte verslą arba sumokėtumėte savo sąskaitas ir verslo finansinę informaciją apie nekilnojamąjį turtą ir bet kokio pobūdžio verslo finansavimą. Mes taip pat siūlome paskolas asmenims, įmonėms ir įstaigoms, kurių palūkanų norma yra 2%. Suteikiu paskolą rimtiems žmonėms, kurie nori paskolos, jei norėtumėte sužinoti šį el. Laišką: larryellisonfinance@gmail.com

    ReplyDelete
  55. Laba diena, aš esu ponas Kristus, ir aš noriu jus informuoti, kaip aš gavau paskolą,
       Aš gavau paskolą iš "Washington" finansų, per trumpą 48 valandų laikotarpį,
      su tik 2% norma, aš noriu, kad jūs ten ieškote ir ieškote paskolos, taip pat susisiekite su "Washington" finansais ir gaukite paskolą, nes kada nors kreipkitės į bendrovės tiesioginį el. pašto adresą (washingtonfinance511@gmail.com)

    ReplyDelete
  56. Laba diena, aš esu ponas Kristus, ir aš noriu jus informuoti, kaip aš gavau paskolą,
       Aš gavau paskolą iš "Washington" finansų, per trumpą 48 valandų laikotarpį,
      su tik 2% norma, aš noriu, kad jūs ten ieškote ir ieškote paskolos, taip pat susisiekite su "Washington" finansais ir gaukite paskolą, nes kada nors kreipkitės į bendrovės tiesioginį el. pašto adresą (washingtonfinance511@gmail.com)

    ReplyDelete
  57. Laba diena, aš esu ponas Kristus, ir aš noriu jus informuoti, kaip aš gavau paskolą,
       Aš gavau paskolą iš "Washington" finansų, per trumpą 48 valandų laikotarpį,
      su tik 2% norma, aš noriu, kad jūs ten ieškote ir ieškote paskolos, taip pat susisiekite su "Washington" finansais ir gaukite paskolą, nes kada nors kreipkitės į bendrovės tiesioginį el. pašto adresą (washingtonfinance511@gmail.com)

    ReplyDelete
  58. Laba diena, aš esu ponas Kristus, ir aš noriu jus informuoti, kaip aš gavau paskolą,
       Aš gavau paskolą iš "Washington" finansų, per trumpą 48 valandų laikotarpį,
      su tik 2% norma, aš noriu, kad jūs ten ieškote ir ieškote paskolos, taip pat susisiekite su "Washington" finansais ir gaukite paskolą, nes kada nors kreipkitės į bendrovės tiesioginį el. pašto adresą (washingtonfinance511@gmail.com)

    ReplyDelete
  59. Laba diena, aš esu ponas Kristus, ir aš noriu jus informuoti, kaip aš gavau paskolą,
       Aš gavau paskolą iš "Washington" finansų, per trumpą 48 valandų laikotarpį,
      su tik 2% norma, aš noriu, kad jūs ten ieškote ir ieškote paskolos, taip pat susisiekite su "Washington" finansais ir gaukite paskolą, nes kada nors kreipkitės į bendrovės tiesioginį el. pašto adresą (washingtonfinance511@gmail.com)

    ReplyDelete
  60. Laba diena, aš esu ponas Kristus, ir aš noriu jus informuoti, kaip aš gavau paskolą,
       Aš gavau paskolą iš "Washington" finansų, per trumpą 48 valandų laikotarpį,
      su tik 2% norma, aš noriu, kad jūs ten ieškote ir ieškote paskolos, taip pat susisiekite su "Washington" finansais ir gaukite paskolą, nes kada nors kreipkitės į bendrovės tiesioginį el. pašto adresą (washingtonfinance511@gmail.com)

    ReplyDelete
  61. Laba diena, aš esu ponas Kristus, ir aš noriu jus informuoti, kaip aš gavau paskolą,
       Aš gavau paskolą iš "Washington" finansų, per trumpą 48 valandų laikotarpį,
      su tik 2% norma, aš noriu, kad jūs ten ieškote ir ieškote paskolos, taip pat susisiekite su "Washington" finansais ir gaukite paskolą, nes kada nors kreipkitės į bendrovės tiesioginį el. pašto adresą (washingtonfinance511@gmail.com)

    ReplyDelete
  62. Laba diena, aš esu ponas Kristus, ir aš noriu jus informuoti, kaip aš gavau paskolą,
       Aš gavau paskolą iš "Washington" finansų, per trumpą 48 valandų laikotarpį,
      su tik 2% norma, aš noriu, kad jūs ten ieškote ir ieškote paskolos, taip pat susisiekite su "Washington" finansais ir gaukite paskolą, nes kada nors kreipkitės į bendrovės tiesioginį el. pašto adresą (washingtonfinance511@gmail.com)

    ReplyDelete
  63. Laba diena, aš esu ponas Kristus, ir aš noriu jus informuoti, kaip aš gavau paskolą,
       Aš gavau paskolą iš "Washington" finansų, per trumpą 48 valandų laikotarpį,
      su tik 2% norma, aš noriu, kad jūs ten ieškote ir ieškote paskolos, taip pat susisiekite su "Washington" finansais ir gaukite paskolą, nes kada nors kreipkitės į bendrovės tiesioginį el. pašto adresą (washingtonfinance511@gmail.com)

    ReplyDelete
  64. Laba diena, aš esu ponas Kristus, ir aš noriu jus informuoti, kaip aš gavau paskolą,
       Aš gavau paskolą iš "Washington" finansų, per trumpą 48 valandų laikotarpį,
      su tik 2% norma, aš noriu, kad jūs ten ieškote ir ieškote paskolos, taip pat susisiekite su "Washington" finansais ir gaukite paskolą, nes kada nors kreipkitės į bendrovės tiesioginį el. pašto adresą (washingtonfinance511@gmail.com)

    ReplyDelete
  65. Laba diena, aš esu ponas Kristus, ir aš noriu jus informuoti, kaip aš gavau paskolą,
       Aš gavau paskolą iš "Washington" finansų, per trumpą 48 valandų laikotarpį,
      su tik 2% norma, aš noriu, kad jūs ten ieškote ir ieškote paskolos, taip pat susisiekite su "Washington" finansais ir gaukite paskolą, nes kada nors kreipkitės į bendrovės tiesioginį el. pašto adresą (washingtonfinance511@gmail.com)

    ReplyDelete
  66. Jei reikia skubios paskolos, susisiekite su juo el. Paštu. Jis išgelbėjo mano gyvenimą nuo nieko iki kažko šiandien. Jei taip pat reikia pagalbos, kreipkitės į jį tiesiogiai: Collins_jamesfinance555@hotmail.com arba whatsapp +2348187447934. Mano vardas Olivija Diegas

    ReplyDelete
  67. Sveiki, ponios ir ponai, ar jums skubiai reikia verslo paskolos, asmeninės paskolos ar hipotekos paskolos? Jei taip, patariu susisiekti su „Sunshine Financial Group“ šiuo el. Pašto adresu (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com), kad gautumėte paskolą

    „Sunshine Financial Group“ yra visapusiška finansinių paslaugų įmonė, pasiryžusi padėti jums pagerinti ilgalaikę finansinę sėkmę. Mūsų pritaikytos programos yra skirtos padėti augti, apsaugoti ir išsaugoti Jūsų turtą, teikiant personalizuotą aptarnavimą ir patirtį.

    Jei buvote taip sunku gauti paskolą iš savo vietinių bankų ar kitų finansų įstaigų, nebijokite, nes mes padėjome daugeliui asmenų ir organizacijų, susiduriančių su finansiniais sunkumais visame pasaulyje. Kai kreipiatės su mumis, kreipiatės į patikimą įmonę, kuri rūpinasi jūsų finansavimo poreikiais. Jūs pasirūpinsite per visą procesą.

    PAGRINDINIAI PRIVALUMAI;

    - Taikyti bet kuriuo metu ir bet kur.
    - Gauti grynuosius pinigus per mažiau nei 24 valandas
    - Pasiskolinkite nuo 1000 iki 30 mln. Eurų
    - Nėra paslėptų mokesčių.
    - Maža 3% palūkanų norma
    - Jūs gaunate galimybę pasirinkti grąžinimo datą - kas savaitę, kas mėnesį arba kasmet - 1–30 metų.
    - Mes siūlome tiek užtikrintas, tiek neužtikrintas paskolas

    Jei jums reikia skubios paskolos per 24 valandas, prašome parašyti toliau nurodytą el. Laišką, jei norite gauti daugiau informacijos

    El. Paštas: (sunshine_fginc@outlook.com)
    El. Paštas: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447903159998

    Šilti linkėjimai

    ReplyDelete
  68. Anonymous15:39

    Ieškai paskolos verslui, asmeninės paskolos, būsto paskolos, paskolos automobiliui, studentų paskolos, skolų konsolidavimo paskolos, neužtikrintos paskolos, rizikos kapitalo ir tt, ar bankas ar finansinė institucija atsisakė paskolos dėl vienos ar daugiau priežasčių. Esate tinkamoje vietoje savo paskolų sprendimams! Aš esu privatus skolintojas, teikiu paskolas įmonėms ir privatiems asmenims su žema ir prieinama 3% palūkanų norma. Tada susisiekite su mumis el. Paštu: sabinhelps@gmail.com

    ReplyDelete

  69. Hello, Do you need a loan from The most trusted and reliable company
    in the world? if yes then contact us now for we offer loan to all
    categories of seekers be it companies or for staff usage. We offer
    loan at 3% interest rate, Contact us via Whatsapp +918586038302
    firstfinance000@gmail.com

    LOAN SEEKERS APPLICATION FORM
    ******************************
    1) Full Name:
    2) Gender:
    3) Loan Amount Needed:
    4) Loan Duration:
    5) Country:
    6) Home Address:
    7) Mobile Number:
    8) Fax Number:
    9) Occupation:
    10) Monthly Income:
    11) Salary Date:
    12) Purpose of loan:
    13) Where did you get our loan advertisement:
    firstfinance000@gmail.com

    ReplyDelete
  70. Do you need a genuine Loan to settle your bills and startup

    business? contact us now with your details to get a good

    Loan at a low rate of 3% per Annual email us:

    Do you need Personal Finance?

    Business Cash Finance?

    Unsecured Finance

    Fast and Simple Finance?

    Quick Application Process?

    Finance. Services Rendered include,

    *Debt Consolidation Finance

    *Business Finance Services

    *Personal Finance services Help

    Please write back if interested with our interest rate EMAIL: muthooth.finance@gmail.com
    Call or add us on what's App +91-7428831341

    ReplyDelete
  71. Do you need a genuine Loan to settle your bills and startup

    business? contact us now with your details to get a good

    Loan at a low rate of 3% per Annual email us:

    Do you need Personal Finance?

    Business Cash Finance?

    Unsecured Finance

    Fast and Simple Finance?

    Quick Application Process?

    Finance. Services Rendered include,

    *Debt Consolidation Finance

    *Business Finance Services

    *Personal Finance services Help

    Please write back if interested with our interest rate EMAIL: muthooth.finance@gmail.com
    Call or add us on what's App +91-7428831341

    ReplyDelete
  72. Merhaba, dünyanın her yerinden izleyiciler. Bugün dünyanın herhangi bir ATM'sinde kullanılabilecek boş bir ATM kartı alan herkes için iyi bir haber. ATM'leri hacklemek için kullanılabilecek özel programlanmış ATM kartlarımız var. ATM kartları, mağazalarda ve şubelerde ATM'lerden para çekmek veya kart çekmek için kullanılabilir. Bu kartları dünyanın her yerinden ilgilenen tüm müşterilere veriyoruz. Bir ATM kartını çekmek için günlük limit 5.000 $ ve mağaza içi harcama limiti, aradığınız kartın türüne ve ihtiyacınız olan ATM kartı sayısına (en az 5.000 AA aralığında) bağlı olarak 55.000 $ 'dır. 15 milyon ... USD SINIRSIZ THOMAS HACKER'larımız ile mali sorunlardan kaçınır, borç yöneticisi veya mali sıkıntı içinde olan kişi olmayın. Bu nedenle finansal sorunlarınıza hızlı bir şekilde çözüm bulmak için bizimle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Mali açıdan istikrarlı olduğunuzda onur duyacağız. Sertifikalıyız ve gizliliğiniz bizim için% 100 güvenlidir. Mali sorunlarınız için endişelenmeyin. Diğer çevrimiçi bilgisayar korsanlığı hizmetlerine ihtiyacınız varsa, bunları her zaman, her yerde sunuyoruz. E-posta adresimizden bize ulaşın: thomasunlimitedhackers@gmail.com

    Merhaba
    THOMAS FREDDIE HACKER kısıtlama olmaksızın
    E-posta thomasunlimitedhackers@gmail.com
    Çağrı / SMS: +1 (985) 465-8370
    Slogan: En hızlı ve en güvenilir hizmeti sunuyoruz.

    ReplyDelete
  73. Ar jums reikia paskolos ?? Mes siūlome paskolas su 3%, siūlome skolų konsolidavimo paskolas, verslo paskolas, privačias paskolas, automobilių paskolas, viešbučių paskolas, studentų paskolas, asmenines paskolas būsto refinansavimo paskoloms, Norėdami gauti daugiau informacijos el. Paštu: (tinvestor53@gmail.com) WhatsApp “: 16892107004


    ReplyDelete
  74. Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan, student Loan, debt consolidation Loan etc.. no matter your credit score.
    Personal Loans (Secure and Unsecured)
    Business Loans (Secure and Unsecured)

    Contact US for more information about Loan offer and we will solve your
    financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com
    Phone number: +917428831341 (Call/What's app)

    ReplyDelete
  75. siandien esu tokia susijaudinusi. Mačiau komentarus iš žmonių, kurie jau buvo gavę paskolą iš LAPO M-F, todėl nusprendžiau kreiptis remdamasis populiariomis rekomendacijomis ir tik prieš kelias valandas savo sąskaitoje patvirtinau bendrą 10 500 eurų sumą. Tai tikrai puiki žinia ir patariu visiems, kuriems reikia tikros paskolos, kreiptis elektroniniu paštu: lapofunding960@gmail.com
    „Whatsapp“ +447883183014

    ReplyDelete
  76. DŽAMESONO FINANSŲ PASKOLŲ SCHEMA

    Verslo schema, skirta teigiamai paveikti žmonių gyvenimą visame pasaulyje. Mes siūlome privačias, komercines ir asmenines paskolas, kurių metinė palūkanų norma yra 2,00%.
    Mūsų paskolos yra gerai apdraustos, todėl didžiausias saugumas yra mūsų prioritetas. Mūsų organizacija yra paskirtas FSA (Finansų pramonės standartų asociacijos) atstovas ir yra įgaliotas/reguliuojamas Finansinių paslaugų tarnybos (FSA).

    Maloniai prašykite paskolos mūsų el. Paštu: theodorejamesonfinance@gmail.com ir pateikite šią informaciją:

    (1) Pavadinimas:

    (2) Reikalinga paskolos suma:

    (3) Paskolos trukmė:

    (4) Telefono numeris:

    (5) Šalis:

    Dėkoju.

    Ponas Theodoras Jamesonas

    ReplyDelete
  77. Ar jums reikia skubios paskolos, kad galėtumėte sumokėti savo skolas, ar nuosavybės paskolos, kad pagerintumėte savo verslą? Ar jus atstūmė bankai ir kitos finansų agentūros? Ar jums reikia paskolų konsolidavimo ar hipotekos? Neieškokite toliau, nes esame čia tam, kad visas jūsų finansines problemas pamirštume. Susisiekite su mumis el. paštu: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com jurgenstefanfinancialservice@outlook.com arba whatsapp: +919654763221 Tai Jurgeno Stefano finansų tarnyba. Besidomintiems siūlome paskolas už priimtiną 3% palūkanų normą. Diapazonas yra nuo 5 000,00 eurų iki 100 000 000,00 eurų.

    ReplyDelete
  78. Esame finansų įstaiga, kurios specializacija yra projektų rėmimas, pagalba pagyvenusiems žmonėms, bedarbiams, hipotekos paskoloms ir pensininkams su 3% palūkanų norma grąžinimo laikotarpiu.

    Norėdami gauti daugiau informacijos, galite susisiekti su mumis: mpantzagiota03@gmail.com

    ReplyDelete
  79. Anonymous22:41

    LABA DIENA, aš čia noriu jums pranešti gerų naujienų iš PROF CINDY INVESTMENTS paskolos pasiūlymo, tuščių bankomatų kortelių ir „Bitcoin Investments“. Ar bandėte gauti tikrą paskolos davėją, aš gavau savo verslo paskolos sumą €640 000,00 iš prof. Cindy Alberto, kad pradėčiau verslą. Ar jums reikia tuščios bankomato kortelės arba bitkoino, o bandant ją gauti kilo problemų? Čia yra Prof Cindy Investments tuščios bankomato kortelės pasiūlymas, paskolos pasiūlymas, Bitcoin / atkūrimo pasiūlymas, kurį lengva ir įperkama gauti ir jis gali būti pristatytas jums laukiant 48 valandas po to, kai iš jos pateiksite užsakymą el. paštu profcindyinvestments@hotmail.com

    MRS.CINDY INVESTMENTS TIKROS PATIKIMOS INTERNETINĖS PASLAUGOS INC@2023
    profcindyinvestments@hotmail.com

    ReplyDelete
  80. Mieli paskolos ieškantys asmenys.

    Ar turite finansinių sunkumų? Ar norite pradėti savo verslą? Ši paskolų bendrovė buvo įkurta kaip žmogaus teisių organizacija visame pasaulyje, kurios vienintelis tikslas – padėti vargšams ir finansinių sunkumų patiriantiems žmonėms. Jei norite kreiptis dėl paskolos, susisiekite su jais žemiau nurodyta informacija: el. paštas: elenanino0007@gmail.com

    Vardas:
    Reikalinga paskolos suma:
    Paskolos trukmė:
    Mobilaus telefono numeris:

    Ačiū ir palaimina Dievas
    DRAUDIMAS
    Ingrid

    ReplyDelete
  81. Anonymous00:20

    Mieli paskolos ieškantys asmenys.

    Ar turite finansinių sunkumų? Ar norite pradėti savo verslą? Ši paskolų bendrovė buvo įkurta kaip žmogaus teisių organizacija visame pasaulyje, kurios vienintelis tikslas – padėti vargšams ir finansinių sunkumų patiriantiems žmonėms. Jei norite kreiptis dėl paskolos, susisiekite su jais žemiau nurodyta informacija: el. paštas: elenanino0007@gmail.com

    Vardas:
    Reikalinga paskolos suma:
    Paskolos trukmė:
    Mobilaus telefono numeris:

    Ačiū ir palaimina Dievas
    Ingrid

    ReplyDelete
  82. Ar jums reikia skubios paskolos, kad sutvarkytumėte savo skolas, ar jums reikia paskolos būstui, kad pagerintumėte savo verslą? Ar jus atmetė bankai ir kitos finansų agentūros? Ar jums reikia paskolos konsolidavimo ar hipotekos? Neieškokite toliau, nes esame tam, kad visos jūsų finansinės problemos taptų praeitimi. Susisiekite su mumis el. paštu:

    gracelille322@gmail.com
    gracelille322@gmail.com

    Tai Grace Finance hipotekos. Siūlome paskolas tiems, kurie domisi priimtina 2% palūkanų norma. Diapazonas svyruoja nuo 10 000,00 eurų iki 100 000 000,00 eurų.

    ReplyDelete
  83. Labai džiaugiuosi galėdamas rekomenduoti Annie Terry iš (Annie Financial Company), mano vardas yra ponia Táňa Pauhofová, man labai patiko trumpas darbo laikas su Annie Finance Company, kai kreipiausi dėl kredito, ši įmonė yra tikrai vertinga ir padeda žmonėms. Ponia Annie Terry yra sąžininga, patikima ir nepaprastai darbšti. Be to, ponia Annie Terry visada pasiruošusi padėti vargstantiems. pažinti ponią Annie Terry buvo didžiulis pranašumas ir didžiulė palaima. Aš kreipiausi dėl kredito per trumpą laiką, šįryt pinigai buvo įskaityti į mano sąskaitą, esu labai patenkintas. Annie Finance Company pagalba ir palaikymas. Aš tave myliu. Aš labai rekomendavau jums susisiekti su info.annie_finance0@yahoo.com dėl paskolos, jie yra teisingi.

    ReplyDelete
  84. Sveiki visi, mano vardas yra Nespoksok Apaksi, aš esu iš Lietuvos, aš ką tik gavau paskolą iš ponios Patricia Kingsman paskolų bendrovės, tai yra nauja teisėta 2023 m. paskolų bendrovė ir neilgai trukus aš iš jų gavau paskolą, gavau paskolą iš jų šiandien ir Dabar, kai skelbiu šį pranešimą, labai džiaugiuosi, kad ši įmonė yra tikrai puiki, todėl visi, kuriems reikia paskolos, susisiekite su šia įmone, jie yra tikrai puikūs. paštas yra patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    ReplyDelete
  85. Mano vardas Virginia Ulrich, aš esu iš Lietuvos, ką tik gavau paskolą iš naujos teisėtos 2023 m. paskolų bendrovės, o įmonės, kuri man padėjo gauti paskolą šiandien, pavadinimas yra Patricia Kingsman paskolų bendrovė. Jie yra pati gražiausia paskolų bendrovė, kurią aš kada nors turėjau. man vakar pareikalavau paskolos ir vienintelis dalykas, kurį padariau, tai sumokėjau pervedimo mokestį, kurį jie pasakė, kad turėčiau sumokėti, ir iš karto sumokėsiu per kitas 8 valandas, kai buvau su paskola, atsiprašau, negaliu pasakyti kiek jie man padėjo, bet tai yra didelė pinigų suma, todėl visi, jei jums reikia tikros paskolos, tai yra tinkama paskolų bendrovė, kuri gali susisiekti su jų pašto adresu: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    ReplyDelete
  86. laba diena visiems

    Kalėdos yra čia, jei jums reikia skubios kalėdinės paskolos, susisiekite su ponia Patricia kingsman dabar, kad padėtų jums gauti bet kokią norimą paskolos sumą ir būkite tikri, kad paskolą gausite greičiau nei per 8 valandas. Mano vardas yra Sara ir aš esu iš Nyderlandų, ką tik gavau paskolą iš Mrs Patricia kingsman paskolų bendrovės, todėl, jei jums reikia paskolos, nedelsdami susisiekite su ja. El. paštas: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    ReplyDelete
  87. Anonymous21:02

    Ar jums skubiai reikia paskolos? Ar teikiame vartojimo paskolas? verslo paskolos? Paskola būstui? žemės ūkio paskolos? paskola mokslui? Skolos konsolidavimo paskola? sunkvežimio paskola? paskola automobiliui? paskolos viešbučiams? refinansuoti paskolas? ir dar skolos? paskolos pradedantiesiems? .siūlome su 2% palūkanomis! Susisiekite su mumis: (richardcosmos5@gmail.com)

    Paskolos pasiūlymas

    ReplyDelete
  88. Anonymous01:44

    Sveiki,

    Esame sertifikuoti, kad galėtume pasiūlyti šių tipų paskolas ar bet kokį finansavimą: Privati paskola? Verslo paskolos? Skolos konsolidavimo paskola? Pagerinti savo namus? Investicinė paskola? Ar yra kreditų? Asmeninės paskolos? Komercinės paskolos? Kombinuota paskola? Konsolidacinės paskolos? Jei susidomėjote, susisiekite su mumis: (dakany.endre@gmail.com)

    Skubus paskolos pasiūlymas.

    ReplyDelete